AVANTAJUL TĂU

Am creat un pachet complet de servicii astfel încât procesul de achiziție al noii tale mașini să fie cât mai ușor și lipsit de griji.

GARANȚIE
Achiziția unui autoturism reprezintă un moment important pentru fiecare dintre noi. Înțelegem foarte bine acest lucru și ne dorim ca experiența fiecărui client al nostru să fie un moment de maximă bucurie. Totodată dorim să stabilim o relație de încredere pe termen lung. Din acest motiv Avante Expert nu face nici un fel de compromisuri: mașina dumneavoastră a fost verificată tehnic și pregătită de livrare de către personal calificat în cadrul unui service autorizat.

Îți va fi foarte ușor să faci alegerea potrivită beneficiind de o garanție de 6 luni sau 10.000 km pentru următorul tău autoturism.

Află mai multe detalii despre condițiile de garanție!

GARANȚIE

CUMPĂRĂM MAȘINA TA!

Vânzarea unei mașini este întotdeauna un eveniment consumator de timp. Vrei să beneficiezi de un suport profesional? Atunci poți apela cu încredere la echipa noastră.
Avante Expert poate cumpăra autorismul tău. Pentru a putea primi o ofertă orientativă este suficient să ne transmiți câteva foto împreună cu copia documentelor de înmatriculare: carte de identitate și talon.

Află mai multe detalii aici!

CONSIGNAȚIE

Ai o mașină pe care vrei să o vinzi și vrei să obții cel mai bun preț? Iată cum poți economisi timp și câștiga bani apelând la serviciul de consignație pe care noi ți-l punem la dispoziție: poți lăsa mașina în parcul nostru în baza unui contract, iar echipa noastră se va ocupa de evaluare, expunere, promovare și consilierea clienților interesați.

După ce vom găsi un client dispus să cumpere mașina ta, contractlul de vânzare se va încheia direct între tine(proprietar) și cumpărător. Avante Expert va primi ulterior un comision pe care îl vom stabili la semnarea contractului de consignație.

Pentru că o mașina dvs să poată face obiectului unui contract de consignație, este obligatoriu să nu fi fost implicată într-un accident, rulajul afișat în aparatele de bord să fie autentic, să nu facă obiectul vreunui litigiu, iar persoana care semnează contractul de consignație să fie proprietarul cu drepturi depline care apare și în actele mașinii.

CONSIGNAȚIE

ASIGURĂRI

Apelând la echipa noastră, veți beneficia de cele mai bune oferte de asigurări RCA și CASCO pentru mașina dvs indiferent că este vorba despre mașina pe care tocmai ați achiziționat-o sau este o mașină pe care deja o dețineți.

Cere o ofertă!

ÎNMATRICULARE

Doriți să înmatriculați mașină fără bătăi de cap și fără timp pierdut? Atunci puteți apela la echipă noastră. Ne putem ocupă de înmatricularea mașinii dvs pe rază județelor București și Ilfov.

Află mai multe detalii aici!

ÎNMATRICULARE

LIVRAREA ORIUNDE ÎN ȚARĂ

Putem livra noua dvs mașină oriunde pe teritoriul României. Transportul mașinii se va face de către o firmă autorizată, cu o platformă specială pentru transport auto. Mașina va fi asigurată pe perioada transportului.

Află cât costă transportul până la adresa ta!

Contactează-ne acum!

Alexandru Sabin

Alexandru Sabin

Alexandru Piru

Alexandru Piru

Andrei Păunoiu

Andrei Păunoiu